top of page
Privacy Policy Marlene Henny Yoga

Privacybeleid en cookies

Klik hier voor de  Privacybeleid & Cookieverklaring in het  Nederlands.

 

Ik ben me ervan bewust dat u vertrouwen stelt in mijn diensten en dienstverlening. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen conform de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

 

Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we kunnen verzamelen als je mijn website bezoekt en de website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we jouw gebruikservaring verbeteren. Ik hoop u optimale transparantie te bieden over mijn werkwijze en te voldoen aan uw privacyrechten.

Dit privacybeleid is van toepassing op al mijn producten en diensten. U dient zich ervan bewust te zijn dat ik niet verantwoordelijk ben voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Ik respecteer de privacy van alle gebruikers van mijn diensten en doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Via deze verklaring laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je gebruik maakt van mijn diensten, waaronder mijn website, mijn Social Media, mijn videoplatform en mijn contactformulier, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik je van dienst kan zijn.

Om goederen en diensten te leveren die u hebt gekocht:
Om u te informeren over (wijzigingen in) mijn diensten en producten die u eerder heeft afgenomen. U kunt zich hiervoor altijd afmelden via een link in de betreffende e-mail: contact@marlenehenny.com
Voor het versturen van de nieuwsbrieven en mailing waarvoor u zich heeft aangemeld; Om bij deelname aan een workshop, evenement of training vast te stellen of deelname aan deze 'service' geen onvoorziene en ongewenste problemen oplevert; Om mijn aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren op basis van uw surfgedrag. Dit doe ik alleen met jouw toestemming (zie cookies).

Persoonsgegevens worden verwerkt doordat u gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan mij verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die ik mogelijk verwerk, afhankelijk van het product of de dienst die je afneemt, en het doel waarvoor ik deze gegevens verzamel.

- Voor- en achternaam: communicatiedoeleinden
- Geslacht: communicatiedoeleinden, marketingdoeleinden, klantprofiel
- Geboortedatum: klantprofiel, marketingdoeleinden

Ik heb niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers onder de 16 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Als ik onbedoeld informatie over uw kind heb, neem dan contact met ons op via e-mail: contact@marlenehenny.com om deze informatie te laten verwijderen.

 

Ik heb niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers onder de 18 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Als ik onbedoeld informatie over uw kind heb, neem dan contact met ons op via e-mail: contact@marlenehenny.com om deze informatie te laten verwijderen.


Persoonsgegevens worden als volgt verwerkt voor de volgende doeleinden:
Om uw registratie en/of betaling af te handelen nadat u een product of dienst heeft gekocht;
Adresgegevens: Communicatiedoeleinden
Telefoonnummer: communicatiedoeleinden
E-mailadres: Communicatiedoeleinden

Locatiegegevens: communicatiedoeleinden


Informatie over uw activiteiten op mijn website en mijn e-mailsysteem: communicatiedoeleinden, klantprofiel, marketingdoeleinden

Gegevens over uw activiteiten bij deelname aan 1 van mijn online cursussen: Klantprofiel, communicatiedoeleinden, marketingdoeleinden

 

Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt door het inschrijven voor een les of een online les, training, workshop of evenement, in correspondentie per e-mail en/of telefonisch, die relevant zijn voor uw deelname aan het evenement of de cursus. Voorbeelden hiervan zijn informatie over blessures, klachten of allergieën. Dit maakt het voor mij mogelijk om u zo goed mogelijk te helpen en te ondersteunen bij het deelnemen aan mijn activiteiten en om u zo veilig mogelijk te laten oefenen.


Ook ben ik gebonden aan wettelijke, administratieve verplichtingen en heb ik bijvoorbeeld bepaalde gegevens nodig voor de boekhouding en belastingaangiften.

Nieuwsbrief abonnees zijn het e-mailadres, eventueel voorzien van een naam. Wanneer je een product of dienst bij mij afneemt of je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief, ga je akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens in overeenstemming met deze privacyverklaring (zie ook link in algemene voorwaarden). Elke nieuwsbrief die u van mij ontvangt, bevat een link waarmee u zich desgewenst kunt afmelden voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

Mailchimp (nieuwsbrief):
Ik gebruik Mailchimp om e-mails te versturen. Als u bijvoorbeeld op een onderdeel van de e-mail klikt, worden uw gegevens naar deze externe partij gestuurd. Mailchimp houdt bij welke pagina's mensen op de website bezoeken. Er worden ook zogenaamde tags gebruikt, bijvoorbeeld 'heeft workshop x gevolgd'. Dit maakt het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.


Online lessen en trainingen:
INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
De intellectuele eigendomsrechten op en/of voortvloeiend uit de Online diensten, inclusief alle inhoud van de online diensten, berusten bij MarleneYoga, tenzij anders vermeld. Het is de Klant niet toegestaan om te verveelvoudigen, op te slaan, openbaar te maken, in te kaderen, te bewerken of er afgeleide van te maken  werken van welke Dienst dan ook of informatie, in welke vorm dan ook, op welke wijze dan ook, hetzij elektronisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere wijze of op enige wijze daaraan bij te dragen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van MarleneYoga. Uitgezonderd hiervan is het delen van nieuwsberichten en content, die duidelijk bedoeld zijn om via social media te worden gedeeld.


OVERDRACHT VAN RECHTEN
De Klant is niet gerechtigd zijn rechten en/of verplichtingen uit de Overeenkomst te verkopen en/of over te dragen aan een derde partij, zonder toestemming van MarleneYoga. MarleneYoga is gerechtigd haar rechten en/of verplichtingen uit de Overeenkomst te verkopen en/of over te dragen. of draag het over
zonder toestemming van de Klant.


Cookies en profilering:

Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Ik gebruik functionele, analytische en marketing cookies. Door je gegevens te combineren – handmatig of met behulp van cookies – kan ik je meer gerichte content sturen en beter aansluiten bij je interesses, voorkennis en producten die je al hebt gekocht.

Bij je eerste bezoek aan mijn website ben je geïnformeerd over de cookies die worden gebruikt en heb je wel/geen toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Deze toestemming wordt opgeslagen met een cookie, zodat je niet bij elk bezoek een cookiemelding krijgt en er geen persoonsgegevens worden opgeslagen. Cookies die uw cookie-toestemming opslaan, vallen ook in deze categorie.


Analytische cookies:
Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Ik zie bijvoorbeeld hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina's zijn en via welk kanaal mensen op de website komen. Google Analytics gebruikt de IP-adressen van websitebezoekers voor de statistieken. In theorie is het mogelijk om meer informatie over iemand te achterhalen op basis van een volledig IP-adres, ook als dit niet is toegestaan. U kunt uw toestemming altijd aanpassen of intrekken op de cookiepagina. Op deze pagina staat ook een compleet overzicht van de cookies die wij gebruiken. Hier even een korte uitleg.


Functionele of technische cookies:
Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt op alle apparaten en in alle browsers. Als u dit slot niet ziet, neem dan contact op met ons kantoor via contact@marlenehenny.com


Marketing- of trackingcookies:
Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden je surfgedrag bij zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden.

Sociale media:
De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers mijn pagina's bezoeken. Op basis hiervan is het onder andere mogelijk om advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht. Je kunt gemakkelijk berichten met mij delen. Social share buttons werken met cookies. Ik heb geen toegang tot de gegevens die via sociale media worden verzameld. Wil je weten hoe zij met gegevens omgaan, bekijk dan het privacybeleid van Facebook | LinkedIn | Instagram |Youtube | Vimeo | Pinterest | Twitter


Veiligheid:

We beperken het risico op misbruik van uw gegevens met up-to-date beveiligingsmaatregelen. Denk aan verlies van uw gegevens (datalek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed beveiligd. De website beschikt over een SSL-certificaat, te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je aanlevert worden via een versleutelde verbinding verstuurd.


Bewaartermijn & keuring:
Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk. Als je je afmeldt van de mailinglijst, dan slaat Mailchimp de afmelding op om ervoor te zorgen dat je de nieuwsbrief niet meer ontvangt.

Veranderingen:
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op mijn websites. Eventuele aanpassingen en/of wijzigingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.


Vragen en feedback:
Ik zal regelmatig gecontroleerd worden of ik aan deze privacyverklaring voldoe. Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring nog vragen hebt, kun je via onderstaande gegevens contact met mij opnemen. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan
Neem contact met ons op.

 

Dit geldt ook voor vragen of klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens door mij. Komen wij er samen niet uit, dan heeft u op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens


Minderjarigen: Als je 18 jaar of jonger bent, mag je mijn website niet gebruiken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring: Ik kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen worden op mijn website gepubliceerd. Ik gebruik je gegevens nooit voor andere doeleinden zonder toestemming. Het verdient daarom aanbeveling om deze Privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Autoriteit Persoonsgegevens Uiteraard help ik u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht je het desondanks niet met mij eens zijn, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder,
de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens
voor deze.

Contactgegevens: MarleneYoga

Keizerrijk 86 3hg

1012 VM Amsterdam

KvK: 34367353

bottom of page