top of page
Privacy Verklaring Marlene Henny Yoga
Privacyverklaring & Cookies

Klik hier om ons Privacybeleid & Cookieverklaring in het Engels te lezen

 

Inleiding
Ik ben er van bewust dat je vertrouwen stelt in mijn diensten en service. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we kunnen verzamelen als mijn website gebruiken en gebruiken, waarom we deze gegevens verzamelen en verbeteren. Ik hoop je volledige transparantie te bieden over mijn werkwijze, en tegemoet te komen aan je privacyrechten.

Dit privacybeleid is van toepassing op al mijn producten en diensten. Je dient je bewust te zijn dat ik niet verantwoordelijk ben voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Ik respecteer de privacy van alle gebruikers van mijn diensten en doe mijn uiterste beste die de persoonlijke informatie die je aangaande transacties wordt besproken. Via deze verklaring laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je gebruik maakt van mijn diensten, waaronder website, mijn sociale media, mijn videoplatform en mijn contactformulier, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik je kunt van dienst kan zijn.


Om goederen en diensten te leveren die je hebt ontvangen:
Om je te informeren over (wijzigingen van) mijn diensten en producten die je eerder hebt ontvangen. Hier kun je je altijd afmelden via een link in de betreffende e-mail: contact@marlenehenny.com
Om de nieuwsbrieven en mailing te verzenden waarvoor je je hebt gevolgd; Om, in geval van deelname, workshop, evenement van deelname aan deze 'dienst' geen onvoorziene en ongewenste problemen zullen gaan veroorzaken; Om op basis van jouw surfgedrag mijn aanbod van producten en diensten op je voorkeuren af te stemmen. Dit doe ik alleen met uw toestemming (zie cookies).


Persoonsgegevens worden verwerkt je gebruik maakt van mijn diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan mijn gebruiken. Een overzicht van de persoonsgegevens die ik mogelijk verwerk, afhankelijk van het product van de dienst die je uitvoert, en het doel waarvoor ik gegevens verzamelen.


- Voor- en gegevens: Communicatiedoeleinden
- Geslacht: Communicatie doeleinden, marketingdoeleinden, klantprofiel
- Geboortedatum: Klantprofiel, marketingdoeleinden

Ik heb niet de gegevens te verzamelen van websitebezoekers jonger dan 18 jaar. Het is echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Beschik ik ongewild over gegevens van jouw soort, neem dan contact op via e-mail: contact@marlenehenny.com om deze informatie te laten verwijderen.

Persoonsgegevens worden verwerkt voor de volgende doelen:
Om jouw inschrijving af te handelen en je een product van dienst hebt afgenomen;
Adresgegevens: Communicatiedoeleinden
Telefoonnummer: Communicatiedoeleinden
E-mailadres: Communicatiedoeleinden
Locatiegegevens: Communicatiedoeleinden
Gegevens over jouw op mijn website en mijne-mailsysteem: Communicatiedoeleinden, klantprofiel, marketing activiteiten
Gegevens over jouw activiteiten bij deelname aan 1 van mijn online cursussen: Klantprofiel, communicatie doeleinden, marketingdoeleinden


Overige persoonsgegevens die je geactiveerde door je aan te melden voor een online les, training workshop van evenement, in correspondentie via mail en van telefonisch, die relevant zijn voor jouw deelname aan het evenement van cursus. Voorbeelden hiervan
zijn informatie over blessures, klachten van klachten. Dit maakt het voor mij mogelijk mogelijk te helpen en te helpen tijdens het oefenen aan mijn activiteiten en zo veilig mogelijk te laten oefenen.


Ik ben vastgelegd aan, administratieve en verplichtingen vastgelegde gegevens nodig voor de boekhouding en belastingaangifte.


E-mail communicatie & nieuwsbrief: 
Als je bij mij een product van dienst afnemen, ga je akkoord met ontvangst van mijn periodieke nieuwsbrief. Je kunt ook via de website inschrijven voor de nieuwsbrief. De persoonsgegevens die ik van mijn nieuwsbrief abonnees registreer zijn het e-mailadres, voorzien van een naam. Wanneer je een product van dienst van mij afname van je aanmeldt voor mijn akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens conform deze privacyverklaring (zie ook link in algemene voorwaarden). In elke nieuwsbrief die je van mij ontvangt staat een link met je desgewenst voor ontvangst van de nieuwsbrief. 


Mijn e-mailsysteem (Mailchimp, Gmail) geeft mij inzage in de e-maillijsten zijn, welke e-mails zij van mij ontvangen, en welke e-mails zijn geopend, op welke onderdelen van de nieuwsbrief is geklikt en de financiële gegevens. Daarnaast houdt Mailchimp automatisch het land en de regio van de gebruiker bij. Met deze informatie kan ik bepalen van de e-mails die je ontvangt ontvangen voor je, en deze indien nodig beter op jouw wensen zodat je geen ongewenste e-mails van mij ontvang.


Wanneer je deksel bent van mijn nieuwsbrief stuur ik je op basis e-mails met content updates en informatie over nieuwe producten, diensten en evenementen.


Betalingsgegevens: In het geval van een betaling heb ik inzicht in de betalingsgegevens van mijn klanten.
Als je mij bijvoorbeeld voor een vraag benadert via de e-mail, bewaar ik de door jou alle gegevens/correspondentie zolang nodig is om jouw vraag te beantwoorden en nodig is ten behoeve van mijn eigen administratie. Mogelijk wordt uw e-mail doorgestuurd binnen mijn bedrijf om uw vraag te beantwoorden en waar nodig voor opvolging te zorgen in mijn bedrijfsprocessen.

Betaalgegevens:
Betaalgegevens van mijn klanten bestaan uit de naam van de klant, (eventueel)
adresgegevens, de aankoopdatum, betalingsmethode, ordernummer. Ik verwerk deze gegevens via betalingsprovider Mollie

Dit gebeurt altijd via een verbinding https verbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje.

De verwerking van betalingsgegevens baseer ik op een van de zes AVG grondslagen genaamd "Noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst". Deze betalingsgegevens zijn noodzakelijk voor mijn boekhouder en belastingaangifte.


Persoonsgegevens delen met derden:
Ik verkoop jouw gegevens niet aan derden. Wel verstrek ik gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten van diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.


Links
Op mijn websites zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Wij kunnen geen verband houden met het gebruik van uw gegevens door die. Hierbij wordt het Privacy Statement van de betreffende
website te lezen.


Coaching en groepsapps:
Voor diensten die ik lever maak ik gebruik van Zoom of bied ik de mogelijkheid om met elkaar in contact te blijven via WhatsApp. Bijvoorbeeld voor een gesprek van een groepsapp naar een gezamenlijk gevolgde workshop.


Door aankoop van deelname aan deze dienst of 'extra' die ik (laat) service, ga je akkoord met gebruik van services van deze derden. Ik heb geen inzage in de gegevens die partijen verzamelen, noch heb ik invloed hiërarchie. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk het privacybeleid van Zoom en WhatsApp.


Je kunt ten alle tijden desgewenst zelf een groepsapp verlaten. Het is aan jou om wel of niet iets te delen in de groep. Je bent zelf verantwoordelijk voor wat je deelt. Hoewel ik er niet voor te delen, kan ik er niet voor instaan dat deze wordt nageleefd. Door deel te nemen aan de groepsapp verklaar je je hiervan bewust te zijn en te realiseren aan te gaan.


Beeld- en geluidsopnames en verspreiding daarvan
Van en bij opname workshops, trainingen en lessen maken van mijn partners beeld (foto/video)- en/of geluidss. Dit zal vermeld staan in de product-/dienstomschrijving zoals deze op mijn website of op de website van onze partner wordt aangeboden. Aan het begin van de training, workshop van les zal de wijze van verspreiding worden medegedeeld. Door deelname/participatie aan de training, workshop, les of the event, ga je akkoord met de opname en verspreiding daarvan.


Door aankoop en/of deelname aan de betreffende workshop, training of les ga je er zonder meer akkoord dat wij de foto van opname voor trainingen-, communicatie- en marketingdoeleinden mogen gebruiken. Deze vrijwaar je MarleneYoga en haar partners
van aansprakelijkheid voor schade als gevolg van de opnames van het gebruik daarvan.  Wees bewust dat je geen aanspraak kunt maken op een geldelijke vergoeding op basis van bijvoorbeeld portretrecht van gebruik persoonsgegevens.


Online Lessen en Trainingen:
INTELLECTUELE EIGENDOMSRECHTEN
De intellectuele eigendomsrechten op en/of alle inhoudd uit de Online diensten inclusief kosten groot MarleneYoga, tenzij anders is vermeld. Het is de Klant Diensten van informatie te verveelvoudig toegestaan, op te slaan, openbaar te maken, te framen, te bewerken van daaruit afgeleide werken te maken, in welke vorm dan ook, op welke wijze dan ook, or elektronisch, door fotokopieën, opnamen van op andere manier van op enige manier aan te dragen, zonder schriftelijke toestemming van MarleneYoga. Uitgezonderd hiervan is het delen van nieuwsberichten en inhoud, waarvan duidelijk is dat dit bedoeld zijn om te delen via sociale media.


OVERDRACHT VAN RECHTEN
1. De Klant is niet bevoegd om rechten en/of verplichtingen uit de Overeenkomst te verkopen en/of over te dragen aan derdeYoga MarleneYoga is goedgekeurd om haar rechten en/of verplichtingen uit de overeenkomst te verkopen en/ van over te dragen, zonder toestemming van de Klant.

Cookies en profilering:
Een cookie is een klein informatiebestand dat bij het eerste bezoek aan een website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Ik gebruik functionele, analytische en marketing cookies. Door jouw – handmatig van met behulp van cookies – te combineren kan je inhoud sturen en beter verbeteren bij jouws, voor kennis en producten
die je al hebt gekocht.

Bij uw eerste bezoek aan mijn website ben je over de cookies die gebruikt worden en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een cookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek een
cookiemelding krijgt en slaat geen persoonsgegevens op. Ook cookies die jouw cookie- toestemming opslaat, valt in deze categorie.

 

Analytische cookies:
Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo zie ik hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina's zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen. Google Analytics gebruikt voor de statistieken de IP-adressen van websitebezoekers. In theorie is het mogelijk op basis van een volledig IP-adres meer informatie over iemand te proberen, ook al is dat niet toegestaan.


Je kan je toestemming op de cookie-pagina aanpassen van intrekken. Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die we gebruiken. Hier alleen een korte toelichting.


Functionele van technische cookies:
Functionele (technische) cookies zorgen ervoor dat de website goed werkt op alle apparaten en in alle browsers. Mocht je dit slotje niet zien, neem dan contact op met contact@marlenehenny.com.


Marketing van tracking cookies:
Marketing cookies, ook uw tracking cookies houden bij het maken van surf content en advertenties kunnen aanbieden.


Mailchimp (nieuwsbrief):
Ik gebruik Mailchimp voor het verzenden van e-mails. Als je bijv. op een onderdeel van de e-mail komen je gegevens terecht bij deze externe partij. Mailchimp houdt bij welke pagina's mensen op de website bezoeken. Ook wordt gewerkt met tags, bijv. 'heeft workshop x gevolgd'. Daardoor is het mogelijk om e-mails naar een specifiek deel van de mailinglijst te sturen.


Sociale media:
De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers mijn pagina's bezoeken. Op basis daarvan is oa mogelijk advertenties te maken voor de mensen die een bepaalde pagina hebben gebruikt. Je kan mededelingen met mij delen. Social share buttons werken met cookies. Ik heb geen inzage in de gegevens die social media verzamelen. Wil je weten hoe zij omgaan met gegevens, bekijk het privacybeleid van Facebook | LinkedIn | Instagram |Youtube |Vimeo | Pinterest | Twitteren.


Beveiliging:
Met up-to-date beveiligingsmaatregelen maken we de kans op misbruik van je gegevens. Denk aan verlies van je gegevens (data lek) en ongevraagde wijzigingen. Alleen de documenten hebben toegang tot de gegevens. Deze toegang is goed bedoeld.
De website heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: gegevens die je vertaald worden via een sleutelde verbinding.  

Bewaartermijn & inzage:
Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is. Schrijf je uit van de mailinglijst, dan bewaart Mailchimp de uitschrijving om ervoor te zorgen dat je de nieuwsbrief niet meer ontvangt.


Veranderingen:
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op mijn websites. Eventueel en/of wijzigingen van de website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is om regelmatig deze
privacyverklaring te raadplegen.


Vragen en feedback:
Er zal gecontroleerd worden of ik aan deze privacyverklaring voldoe. Als je vragen over deze privacyverklaring, kun je contact met mij opnemen via onderstaande gegevens. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens niet goed zijn van er vaardigheden van misbruik, neem dan contact op. Dat geldt ook bij vragen van klachten rond jouw persoonsgegevens door mij.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.


minderjarigen

Als je 18 jaar jonger bent, dan mag je geen gebruik maken van mijn website.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring: Ik kan deze Privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen zullen op mijn website worden gepubliceerd. Jouw gebruik ik nooit zonder toestemming voor andere gegevens. Het is daarom aan te raden om deze
Privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent. Autoriteit Persoonsgegevens Natuurlijk help ik je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met mij ontstaan, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy, de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens: MarleneYoga

Keizerrijk 86 3hg

1012 VM Amsterdam

KvK: 34367353

bottom of page